Crew for events

De crew die er echt staat

U bent organisator en wilt graag met ons werken?

Replay Events is sinds 2015 actief bezig met het plaatsen van medewerkers op allerlei evenementen en festivals. We mochten reeds medewerkers plaatsen op zeer prominente festivals en evenementen, vraag gerust naar onze referenties.

We bieden een uitgebreide waaier van taken aan, gaande van barbediening, sfeerbeheer, parkingbegeleiding, ondersteuning van catering, kassa, vestiaire, onthaal en hospitality, opbouw en afbraak, milieubeheer en nog vele andere taken. Onze missie is om van uw evenement een succes te maken!

Wij praten graag met u over uw takenpakket.

Neem vrijblijvend contact met ons op via bureau@replayevents.be

Ben je op zoek naar een leuk team om mee samen te werken?

Door de sterke groei aan opdrachten in onze agenda zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers die willen meewerken achter de schermen van evenementen én ondertussen een cent willen bijverdienen.

Je komt in een ervaren team terecht met competente teamverantwoordelijken en een planningsdienst die jou een warm hart toedraagt. We begeleiden jou van begin tot einde.

Zin om aan de slag te gaan?

Je kan jezelf registeren via onze pagina “Registreer nu” waarna onze planningsdienst contact zal opnemen met jou. Heb je nog andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via team@replayevents.be.