Camping-management

“Uw camping, made easy!”

Sinds 2016 is Replay Events actief bezig met het organiseren van campings. Wij gaan graag rond tafel zitten met de organisatoren om een op maat gemaakt voorstel uit te werken. Onze jarenlange ervaring met evenementen en festivals maken van ons een geschikte partner voor de uitbating van uw camping. Onze missie is om u als organisator maximaal te ontlasten.

Pre-planning

Samen met de organisatie bekijken we graag op welke manier een samenwerking tot stand kan komen, waar de belangrijke focuspunten liggen en zorgen we voor een uitbatingsvoorstel op maat.

Planning

Eenmaal een voorstel aanvaard wordt gaat onze planningsdienst aan de slag en bereid de volledige organisatie van de camping voor. Wij zijn aanwezig voor veiligheidsvergaderingen en stellen een draaiboek op.

Productie

Replay Events staat in voor de opbouw van een professionele camping conform uw en de richtlijnen van de veiligheidsdiensten. Wij staan in voor het vlotte verloop en onvergetelijke ervaring van begin tot eind. Er zijn vele extra’s zoals op maat gemaakte decoratie, een shop, restaurant of andere mogelijk.

Post-productie

Na het evenement gaan we aan de slag om de camping opnieuw op een snelle en professionele manier op te ruimen en het terrein proper achter te laten zodat u zich zorgeloos kan focussen op uw evenement.

Wij maken graag een vrijblijvend voorstel voor u op!

Neem vrijblijvend contact met ons op via bureau@replayevents.be.